En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yekta katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saik olur.

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yerinde malzemelerden mimarilması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en muhakkak kapıların binanın bünyesına akla yatkın çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği değustalıkmemiştir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı işlemaretlenmelidir. Üzerinde Yangın Çıkış Kapısı “ivedi çıkış” yazısı mevcut baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana münasebetiniz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Mevsuk yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yapıcı raporunun kızılınması yürekin en önemli adımdır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Bu esnada elektrikler gitti. Düzlemı yoğun duman sardı. Muhasebenin yanında bulunan ofisten semt taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı cep telefonu ışığıyla bulunduğu yerden aldım. Kapıyı açarken Kahraman ve Salim yönıma geldi. Bapyı açıp kendimizi dışarı attık. İş yeri içinde sıkışık duman ve ateş olması sebebiyle kucakeriye girip müdahalede bulunamadık. İş şık bulunmuş olduğum sırada sineeride kimlerin bulunmuş olduğundan haberim yoktu" diyerek lafştu.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin olağandan kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok şu denli insanın hayat ve dünyalık kaybına da yolculuk açabilir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma nöbetlevi hasılat.

Report this wiki page